Αίτηση Εγγραφής

Aπευθύνεται κυρίως στους κατοίκους της Ελευσίνας και της γύρω περιοχής, με διδασκαλίες που θα πραγματοποιούνται επί του πεδίου, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους της πόλης.

  Όνοματεπώνυμο

  Όνοματεπώνυμο Πατέρα


  Διεύθυνση Κατοικίας


  Παρακαλούμε πριν την υποβολή επισυνάψτε :

  Δηλώνω ότι:

  *
  Έχω ενημερωθεί ότι στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης «Μυστήριο 7 Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Ελευσίνας IN SITU» θα ληφθούν φωτογραφίες ή/και θα υπάρξει και οπτικοακουστική καταγραφή (βιντεοσκόπηση) από τις συζητήσεις, τα εργαστήρια, τις εκδηλώσεις δικτύωσης και τα επιμέρους καλλιτεχνικά έργα που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ως άνω δράσης. Όλο το ως άνω υλικό θα χρησιμοποιηθεί από την ELEUSIS 2023 για την άρτια προβολή και παρουσίαση του εν γένει καλλιτεχνικού προγράμματος της ELEUSIS 2023 σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια της, όπως - ενδεικτικά και μη περιοριστικά - στο επίσημο site της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της (facebook, instagram, youtube & twitter), στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ημερήσιος και περιοδικός τίτλος) ή/και σε κάθε προωθητικό, ενημερωτικό ή/και αναμνηστικό
  υλικό της ELEUSIS 2023 (έντυπο, αφίσα κλπ.) σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, προς το σκοπό αφενός της ενημέρωσης του ευρύτερου κοινού για τις δραστηριότητες και τα προγράμματα της ELEUSIS 2023 και αφετέρου της διάχυσης των αποτελεσμάτων των εκδηλώσεών της, καθώς και για λόγους εκπαίδευσης και παρακαταθήκης.

  *
  Παρέχω τη ρητή, ελεύθερη, ανεπιφύλακτη και με πλήρη επίγνωση συγκατάθεσή μου στη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών μου δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων τυχόν φωτογραφιών και οπτικοακουστικής καταγραφής (βιντεοσκόπησης), στις οποίες εμφαίνομαι, υπό τους ανωτέρω όρους.

  Newsletter

  Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά newsletters από την ELEUSIS 2023. Η ELEUSIS 2023 χρησιμοποιεί τα emails των εγγεγραμμένων χρηστών αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικών newsletters. Tα emails των εγγεγραμμένων δεν θα δοθούν σε τρίτους. Όλα τα mails των εγγεγραμμένων σε αυτό το newsletter φυλάσσονται στους servers της πλατφόρμας "Mailerlite" για διάρκεια 5 ετών. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απεγγραφείτε από το Newsletter, πατώντας την επιλογή "Απεγγραφή" στο κάτω μέρος οποιουδήποτε Newsletter σας έχει αποσταλεί από την ELEUSIS 2023.

  * Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & την Πολιτική Απορρήτου.


  Εγγραφές: 16.01.2023 έως 10.03.2023 Έναρξη μαθημάτων: 20.03.2023, 17.30- 21.30 ΕΚΕΔΑ

  Η συμμετοχή είναι δωρεάν.